Byggerådgivning med fokus på din tryghed

Falkon A/S tilbyder professionel og pålidelig byggerådgivning til dig, der står overfor en forestående byggesag. Hvad enten der er tale om nybyggeri, reparation eller tilbygning, står vi klar til at rådgive dig, så du ender med et færdigt byggeprojekt, som lever op til dine forventninger.

Vi har i mere end 35 år fungeret som bygherrens sikkerhedsnet på projekter i hele København. Vores mangeårige erfaring er din garanti for grundig byggerådgivning, som sørger for at du kan føle dig tryg i alle sagens henseender.

Få et uforpligtende møde med Falkon

Lad os høre om dit projekt ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende møde med én af vores ingeniører. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Der er mange fordele ved at benytte en byggerådgiver

En ejendoms bestyrelse har ikke en professionel ansvarsforsikring og bør derfor i egen interesse overdrage ansvaret for byggeprocessen til en byggerådgiver.

Med en byggerådgiver koblet på sagen, er du sikret de rette løsninger, som på sigt kan spare dig for ærgerlige udgifter, som en forkert løsning kan medføre.

Ved at vælge en byggerådgiver vil du opleve mange fordele

Vores byggerådgivning indebærer blandt andet:

  • Kontakt til de rette myndigheder
  • Indhentning af nødvendige tilladelser
  • Udarbejdelse af entydigt projektmateriale således, at kvaliteten er fastlagt
  • Analyse af skadesårsager
  • Kvalificeret tilsyn med arbejdet under udførelsen

Vores byggerådgivning er altså en teknisk bistand, som ser mulighederne og garanterer dig en problemfri og sikker byggeproces.

Kontakt os hør mere om byggerådgivning

Med byggerådgivning fra Falkon A/S kan du sikre dig både økonomisk og teknisk sikkerhed. Vi rådgiver således om alt lige fra materialevalg fra starten af processen til løbende økonomi- og tidsstyring.

Du er velkommen til at ringe eller sende en e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende møde om mulighederne.

Udvalgte projekter