Bygherrerådgivning fra A til Z

Falkon A/S Rådgivende Ingeniører tilbyder erfaren og kompetent bygherrerådgivning. Vi har mere end 35 års erfaring som bygherrerådgiver og vi står klar til at hjælpe med nybyggeri, renovering eller tilbygning – groft sagt alle typer byggeprojekter. Med bygherrerådgivning fra os kan du være sikker på et byggeprojekt, som lever op til dine forventninger. Vi hjælper og rådgiver dig fra A-Z så det bliver en tryg proces for dig.

​Vi har hjemme på Frederiksberg og fungerer som bygherrers sikkerhedsnet på byggeprojekter i hele København. Vores mange år i branchen sikrer dig et forløb hvor vi kan bistå med grundig rådgivning, og du undgår ubehagelige eller pludselige overrasker, som der kan opstå ved et byggeri. Vi har set de fleste problemer og løst dem som bygherrerådgiver.

Få et uforpligtende møde med Falkon

Lad os høre om dit projekt ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende møde med én af vores ingeniører. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Undgå senere udgifter ved at benytte en bygherrerådgiver

​Ejendommens bestyrelse har ikke professionel ansvarsforsikring og derfor bør bestyrelsen i egen interesse overdrage hovedansvaret for byggeprojekt til en professionel bygherrerådgiver.

Med en bygherrerådgiver på projektet, sikrer du dig at der bliver truffet kvalificerede og holdbare valg, som på kan spare dig for uforudsete udgifter i fremtiden, som følge af fejl i byggeriet. Vi tager førerrollen i dit byggeprojekt og sørger for at alle underleverandører til det givne projekt arbejder overens, samt at der tages forbehold for alle tænkelige problematikker.

Opnå mange fordele ved at benytte en bygherrerådgiver

Bygherrerådgivning fra Falkon giver dig følgende fordele:

  • Vi sørger for kontakten til myndighederne
  • Vi indhenter de nødvendige tilladelser ifbm. byggeriet
  • Udarbejdelse af projektmateriale således, at kvaliteten er fastlagt
  • Analyse af eventuelle skadesårsager
  • Profession tilsyn med det udførte arbejdet under projektet

​Vores bygherrerådgivning er kort sagt teknisk bistand, som hjælper dig med at overskue mulighederne og garanterer dig et problemfrit og sikker byggeproces.

Kontakt os og få et møde om bygherrerådgivning

Med bygherrerådgivning fra Falkon A/S Rådgivende Ingeniører kan du sikre dig både økonomisk og teknisk sikkerhed. Vi rådgiver således om alt lige fra materialevalg fra starten af processen til løbende økonomi- og tidsstyring.

Ønsker du et uforpligtende møde og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Så ring til os på telefon 35 36 45 00, send en mail på info@falkon.dk eller benyt kontaktformularen her på siden.

Udvalgte projekter