Bygherrerådgivning

I Falkon tilbyder vi bygherrerådgivning udført af kompetente Ingeniører. Vi har mere end 35 års erfaring som bygherrerådgivere og vi står klar til at hjælpe med stort set alle typer byggeprojekter. Med bygherrerådgivning fra os får du et byggeprojekt, der lever op til dine forventninger.

Vi hjælper og rådgiver dig fra start til slut, så det bliver en tryg proces for dig.

Vores mange år i branchen sikrer dig et forløb hvor vi kan bistå med grundig rådgivning, og du undgår ubehagelige eller pludselige overrasker, som der kan opstå ved et byggeri. Vi har set de fleste problemer og løst dem som bygherrerådgiver.

  • Gennemgang af entreprenørens tilbud
  • Kontrahering
  • Planlægning og processtyring
  • Budgetstyring
  • Tilsyn under forløbet.

Ovenstående er blot et udpluk af de kompetencer, som vi typisk tilbyder inden for bygherrerådgivning. De kan suppleres eller reduceres efter ønsker/behov.

Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os og hør hvordan vi kan hjælpe dit byggeprojekt sikkert i mål.

Ved større opgaver tilbyder vi et uforpligtende møde.

Få et uforpligtende møde med Falkon

Lad os høre om dit projekt ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende møde med én af vores ingeniører. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvornår er der behov for en bygherre­rådgiver?

Bygherrerådgivning er sparring gennem hele byggeprojektets forløb. Derfor er det en god ide at introducere bygherrerådgivning til dit byggeprojekt allerede i begyndelsen. På den måde får du det maksimale ud af vores rådgivning og vi kan sammen blive enige om planlægningen af projektet.

Hvor nødvendigt det er at anskaffe sig en bygherrerådgiver, afhænger af størrelsen på byggeriet. Hvis der er behov for koordinering mellem flere samarbejdspartnere og underleverandører, er det oplagt at tilkøbe bygherrerådgivning. Med os som din bygherrerådgiver holder vi overblik over alle de administrative, økonomisk og koordinerende opgaver, således at du som bygherre kan holde fokus på at udføre det praktiske arbejde i forbindelse med byggeprojektet. Udover bygherrerådgivning, kan vi også hjælpe med følgende:

Har du brug for bygherre­rådgivning?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Med bygherrerådgivning fra Falkon A/S har du et helt hold af Ingeniører i ryggen. På den måde kan du føle dig sikker både økonomisk og teknisk undervejs i byggeprojektet. Du er velkommen til at ringe på telefon 35 36 45 00 eller sende os en e-mail på fg@falkon.dk. Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende møde angående bygherrerådgivning til dit byggeprojekt, så er du velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Udvalgte projekter

Kontakt os hør mere om bygherre­rådgivning

Med bygherrerådgivning fra Falkon A/S Rådgivende Ingeniører kan du sikre dig både økonomisk og teknisk sikkerhed. Vi rådgiver således om alt lige fra materialevalg fra starten af processen til løbende økonomi- og tidsstyring.

Ønsker du et uforpligtende møde og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Så ring til os på telefon 35 36 45 00, send en mail på info@falkon.dk eller benyt kontaktformularen her på siden.