Teknisk kapacitet

Falkon A/S, Rådgivende Ingeniører F.R.I. råder I dag over yderst moderne projekteringsfaciliteter der muliggør at beskrivelser, tegningsmaterialer m.m. kan præsenteres overskueligt og tilpasset bygherrens ønsker. Dette øger ligeledes effektiviteten I samarbejdet med øvrige samarbejdspartnere (arkitekter, teknikere, entreprenører etc.).

Få et uforpligtende møde med Falkon

Lad os høre om dit projekt ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende møde med én af vores ingeniører. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Af tekniske faciliteter kan blandt andet nævnes:

  • Windows
  • Microsoft Office, nyeste version
  • AutoCAD/Revit(AEC Collection), nyeste version (2D og 3D teknisk tegneprogram)
  • Nordsoft(program for statisk modellering)
  • SBi Be10 energi-beregningsprogram

Firmaet råder ligeledes over eget digitalt udstyr til print og kopiering af tegningsformater op til A0 og scanning op til A3.

Projektmaterialet kan leveres på papir eller digitalt. Dette aftales med bygherren.

Vi er medlem af foreningen BIPS (Byggeri, informationsteknologi, produktivitet og samarbejde), som er en fusion af de tre tidligere foreninger BPS, IBB og IT-Byggenet.

Ideen bag bips er at samle byggesektorens kræfter i en synlig og slagkraftig forening, der under én hat kan prioritere udviklingsbehov og -indsats for fælles metode og værktøjer på tværs af branchen, herunder specielt det digitale tegningsmateriale. Endvidere lægger BIPS stor vægt på at udvikle samarbejdet mellem bygherren og de projekterende.

Udvalgte projekter

Kontakt os hør mere om tekniske faciliteter

Med tekniske faciliteter fra Falkon A/S Rådgivende Ingeniører kan du sikre dig både økonomisk og teknisk sikkerhed. Vi rådgiver således om alt lige fra materialevalg fra starten af processen til løbende økonomi- og tidsstyring.

Du er velkommen til at ringe eller sende en e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende møde om mulighederne.