Udarbejdelse af tilstandsrapport på ejendomme

Det er en vanskelig opgave for den ansvarlige bestyrelse eller bygningsejer at bevare overblikket over ejendommens tilstand, og endnu sværere at forholde sig til de økonomiske konsekvenser af fejl og skader.

Derfor kan en tilstandsrapport fra en byggerådgiver hjælpe dig med at få overblik over din ejendoms tilstand.

Få et uforpligtende møde med Falkon

Lad os høre om dit projekt ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende møde med én af vores ingeniører. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

En tilstandsrapport fra Falkon er opdelt i tre faser:

​1. Registrering/vurdering før tilstandsrapporten

Vi foretager en grundig gennemgang af ejendommen forud for en tilstandsrapport. Samtidig indsamles oplysninger om forsikringsforhold og andre relevante oplysninger og der opnås derved at godt overblik over ejendommens aktuelle tilstand.

2. Selve tilstandsrapporten

Tilstandsrapporten indeholder en registrering af de aftalte bygningsdele, suppleret med billeder og eventuelt tegninger. Ud for de enkelte bygningsdele angives behovet for reparation og vedligeholdelse med tilhørende håndværkerudgift til udbedringen.​

3. Budget

Disse udgifter, samt omkostninger til byggeplads og øvrige sagsomkostninger samles i tilstandsrapportens summationsark, der giver et samlet billede af reparationernes omfang og økonomiske konsekvenser.

En tilstandsrapport er prioriteret inden for hvilken årrække arbejdet bør udføres, typisk i perioderne 0-2 år, 2-5 år og 5-10 år. På baggrund af tilstandsrapporten får den ansvarlige for ejendommens vedligeholdelse altså mulighed for at planlægge et budget flere år frem.

Tilstandsrapportens indhold og konsekvens drøftes gerne på et møde med ejendommens bestyrelse eller ejer.

Falkon A/S Rådgivende Ingeniører tilbyder tilstandsrapporter af ejendomme til attraktive priser. Kontakt os derfor og få et uforpligtende tilbud på udførelse af en tilstandsrapport så det gavner mere end bare ejendommen.

Udvalgte projekter

Kontakt os og få en grundig tilstandsrapport

Skal du bruge en tilstandsrapport på din ejendom? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 35 36 45 00 eller sende en mail på info@falkon.dk. Vi yder rådgivning i alle byggeriets faser fra en tilstandsrapport til projektering og udbud, samt tilsyn og opfølgning.

Vi udarbejder tilstandsrapporter på ejendomme på Frederiksberg og i hele København.