Få den tagetage
du drømmer om

Ønsker du at udvide med en tagetage, og søger du en kompetent og professionel rådgiver i området af København til at være med inde over sagen, behøver du ikke lede længere. Falkon A/S Rådgivende Ingeniører har fra vores base på Frederiksberg mere end 20 års erfaring inden for byggerådgivning – deriblandt i forbindelse med tagetager.

Vi er med hele vejen, og vi sørger for alt det tekniske arbejde, så du får den tagetage, du har drømt om.

Få et uforpligtende møde med Falkon

Lad os høre om dit projekt ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende møde med én af vores ingeniører. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Udnyt pladsen og få samtidigt forbedret foreningens økonomi og vedligeholdelsesstand

En tagetage er en oplagt mulighed for at udnytte den øverste plads i bygningen og samtidigt få en attraktiv udsigt fra øverste etage. Mange bygninger i København har loftsrum, som endnu ikke er beboelige. Men disse kan omdannes til flotte, nye tagetager – til stor glæde for nye beboere.

Disse uudnyttede tagetager er mange penge værd og kan for eksempel finansiere et nyt tag, istandsættelse af facader og vinduer med mere.

Herudover vil der i de fleste tilfælde være nogle energimæssige forbedringer og dermed reduceret CO2 udledning som følge af at tagetagen skal opfylde de nugældende isoleringskrav.

Fremadrettet vil der endvidere være flere til at bidrage til den fælles vedligeholdelsesindsats for foreningen.

Dog kræver det visse tilladelser, og der skal derfor være styr på papirarbejdet, hvilket vi med glæde kan være behjælpelig med.

En ny tagetage

Er bygningen med lav taghældning og en tagkonstruktion i form af gitterspær, kan en udnyttelse af tagrummet blive svært at realisere. I sådan et tilfælde kan det være værd at overveje at udvide med en tagetage, som giver de muligheder, der søges.

Kontakt os endelig i dag

Ring og hør mere om vores tilbud om byggerådgivning i forbindelse med tagetager, og få at vide hvordan vi specifikt kan hjælpe dig. Kontakt os enten via e-mail falkon@falkon.dk eller på telefon 35 36 45 00.

Udvalgte projekter

Kontakt os hør mere om energioptimering

Ring til os på telefon 35 36 45 00 eller send en mail til info@falkon.dk og få en foretaget en gennemgang af netop din ejendom med henblik på energioptimering.

Vi har tidligere udført energioptimering i København og på Frederiksberg med stor succes.